Avenue Makelaars en Beumer Garantiemakelaars slaan handen ineen

“Het beste van twee werelden in één makelaarskantoor gebundeld!”, zo omschrijft Marcel van den Berg de unieke samenwerking tussen zijn kantoor, Avenue Makelaars B.V., en Beumer Garantiemakelaars B.V.. Sinds 01 mei 2013 hebben beide kantoren de handen ineen geslagen en zullen zijn hun succesvolle weg vervolgen onder de naam Beumer & Van Schoonhoven Garantiemakelaars in Maarssen.

Al 15 jaar is Marcel van den Berg zeer succesvol werkzaam in de Maarssense woningmarkt. Met name de daadkracht, heldere communicatie en persoonlijke betrokkenheid zorgt voor tevreden klanten. “Een huis kopen of verkopen is niet enkel een zakelijke kwestie, maar met name een persoonlijke aangelegenheid. Een goed gevoel hebben bij de makelaar is daarom cruciaal.” vertelt Marcel van den Berg.

Dat Marcel zijn klanten dat goede gevoel bezorgt blijkt wel uit zijn grote vaste klantenkring, die ook enthousiast en positief heeft gereageerd op het nieuws van deze samenwerking.

Beumer Garantiemakelaars is een gerenommeerd en dynamisch kantoor met vestigingen in De Meern, Utrecht en Maarssen. “Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, zijn wij ook actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor - al in het beginstadium van ontwikkeling - betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio. Daarnaast kan de klant bij ons terecht voor taxaties en een onafhankelijk hypotheekadvies.”, zegt eigenaar en makelaar Julius ter Haar.

“Door de samenwerking met Marcel van den Berg wordt ons team in Maarssen enorm versterkt. Hij is Register Makelaar-Taxateur, kent de lokale en regionale markt als geen ander (Marcel woont al sinds 1974 in Maarssen, red.) en heeft een zeer groot persoonlijk en zakelijk netwerk. Daarnaast is hij zeer gemotiveerd en positief eigenwijs, kenmerken die juist nu nodig zijn om succesvol te zijn in de woningmarkt.”

Het kantoor van Beumer & Van Schoonhoven Garantiemakelaars is sinds 1980 gevestigd in Reigerskamp in Maarssen en naast de jarenlange ervaring waarborgen het NVM-lidmaatschap en de onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.

Bent u benieuwd naar de meer dan enthousiaste en bovenal daadkrachtige aanpak van Beumer & Van Schoonhoven Garantiemakelaars en Marcel van den Berg? Maak dan een afspraak, want zij zijn ervan overtuigd dat zij ook u kunnen helpen.

Beumer & Van Schoonhoven Garantiemakelaars is te bereiken via telefoonnummer 0346 564 293. Op www.beumer.nl treft u meer informatie en het gehele woningaanbod aan. Wilt u direct contact met Marcel, bel dan 0650 277 266.

“Wij horen graag van u, maar u hoort zeker van ons!”, vult Marcel tenslotte met overtuiging aan.